DOBRO NAM DOŠLI!

Smešteni smo u srcu Novog sada, u Pašićevoj ulici. Nudimo veliku paletu vina, rakija, zanatskog piva i najlepše hrane iz cele Vojvodine i Srbije. Okupljamo male proizvođače delikatesa. Kod nas možete svratiti na kafu, času dobog pića i ukusne zalogaje. Takođe, po privilegovanim cenama nudimo jedinstvenu paletu domaćih proizvoda koje možete probati sa našeg menija. 

THE MOTHER
     MAJKA

Kažu da odrasli često leče stress “hranom utehe” – hranom koja ih podseća na sigurnost detinjstva, hranom kakvu spremaju samo majke. To je bila naša inspiracija za concept prodavnice delikatesa i bara. Želeli smo da pronađemo i ponudimo baš takvu, posebnu hranukakvu bi za Vas odabrala i pripremila majka.

Naš slogan je jedna od najlepših rečenica detinjstva: “Ljubi te majka”!

O HRANI U VOJVODINI

Najlepše što možete poneti iz Vojvodine su ukusi. Jedinstvena mešavina kultura, naroda, istoka i zapada, slanog i slatkog čine Vojvodinu gastronomskom prestolnicom regiona. Tradicionalna priprema, zdrave sirovine, proizvodi bez aditiva, začinjeni načkim, slovačkim, turskim, mađarskim uticajem čine kombinacije ukusa nezaboravnim. 

PROIZVODI

VINA

ZANATSKA PIVA

RAKIJE

SOKOVI

SIREVI

MESO

NAMAZI

TESTA

POKLONI

MENI

U IZRADI

KETERING

Ako želite da impresionirate Vaše goste na vojvođanski način, nudimo ketering za proslave, događaje i institucije. Možemo uslužiti do 100 gostiju u Vašem prostoru ili isporučiti hranu za mali poslovni sastanak. Imamo posebne ponude za dečije proslave.

Ukoliko Vas strefi iznenadna sreća, u svakodnevnoj ponudi su ukusni slatki i slani zalogaji, kao i vrhunska lokalna pića za Vaše proslave.

ČASOVI KUVANJA I GASTRONOMSKE TURE

Okusite Novi Sad, kod majke. Nudimo nezaboravnu zabavu za male grupe koje su spremne da se upuste u divnu gastro avanturu sa najboljim kuvarima i somelijima. Na kraju časa dobijate sertifikat i popust na sve proizvode 10%.

VINSKI ČAS

Naučite sve o vinima u Vojvodini, od Rimskog doba do današnjih dana i probajte 10 različitih vrsta. Vina se kombinuju sa odgovarajućim zalogajima hrane iz naše ponude. Čas traje 90 minuta. Primamo grupe od 2 do 10 osoba. Neophodna je rezervacija jedan dan ranije. Nije za maloletnike.

RAKIJSKI ČAS

Mi naše voće pijemo u rakijama. Naučite sve o tradiciji proizvodnje i različitim vrstama rakija sa ovih prostora. Čas uključuje degustaciju rakija sa odgovarajućom hranom iz našeg menija. Čas traje 90 minuta. Primamo grupe od 2 do 10 osoba. Neophodna je rezervacija jedan dan ranije. Nije za maloletnike.

PASTA MASTER SA LJUBICOM

Ljubica dolazi iz Srema, srca dobrih testinina u Vojvodini. Ona je osnivač kompanije Pastai koja se bavi proizvodnjom testenina bez aditiva i jedna je od najvećih poznavalaca tajni vovođanske testenine. Napravite i probajte Vašu pastu sa Ljubicom. Primamo grupe od 2 do 6 osoba. Neophodna je rezervacija jedan dan ranije.

KADA SI U NOVOM SADU, RADI ISTO ŠTO I NOVOSAĐANI

Provedite vreme sa najboljim novosadskim kuvarima, od nabavke namirnica na Ribljoj pijaci do pripreme svečanog vojvođanskog ručka. Čas traje 3 sata. Uključeno jelo i piće.

Primamo grupe od 2-6 osoba.

MAJČINA TURA

Posetite naše proizvođače vina, sira i mesa u jedinstvenoj turi. Tura traje 6 sati i predviđen je obilazak farme mangulica, radionice sira i dve vinarije na Fruškoj Gori. Grupe do 8 osoba. Neophodna je rezervacija jedan dan ranije.


SERVIS ZA PRTLJAG

Ako Vas prtljag ometa da uživate u Novom Sadu, ostavite ga na sigurnom, kod nas.

Bukirajte danas.

Bukirajte

KONTAKT

PRATITE NAS I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

©  2019 www.themother.rs Sva prava zadržava